bosch performance bh emotion logo  BH 
 
Alle componenten van de Bosch eBike-systemen passen perfect bij elkaar en zijn perfect op elkaar afgestemd. Het resultaat: een maximum aan efficiëntie, comfort en rijplezier. 

De e-bikes van BH Bikes zijn een bewuste keuze voor innovatie en ontwikkeling. Een compacte geometrie en een hoog reactievermogen voor alle soorten gebruik.

BH is altijd trouw geweest aan een motto: wendbare en stevige fietsen vervaardigen die de kracht van de fietser optimaliseren en zijn inspanningen in snelheid omzetten.
BH is al meer dan een eeuw een synoniem van fietsen, fietsen, sportiviteit en zelf-verbetering. De legendarische fietsers zijn ook gemaakt op veel van deze fietsen.
BH Unique
  Logo Alpina Fietsen merida  image.png   Superior 
 Alpina is hét kinderfietsmerk voor kids in de leeftijd van 2 t.e.m. 12 jaar. In de grote collectie kan elke jongen en elk meisjes zijn/haar droomfiets vinden. Alpina fietsen zijn hip, kleurrijk en voorzien van de mooiste details. Wat je ziet: een fiets. Een fraai uitziende constructie met een frame als hart, twee wielen en een heleboel andere onderdelen. Wat je niet ziet: de ziel van de fiets. Alle ideeën die in deze constructie verwerkt zijn. Alle uren die vele mensen erin geïnvesteerd hebben totdat jij de fiets kunt gaan rijden. Alle vergaderingen, tekeningen, proefritten op prototypes en de verworpen voorstellen. Wat je ook niet ziet: de lasser, de framespuiter, de handen van de fietsmonteur, de kwaliteitscontroleurs of de medewerker van het magazijn… wat je niet ziet: onze passie. Bij aankoop van een moutainbike, race- of crossfiets of kan u een beroep doen op de gratis opmeting. Zo garanderen we een perfecte zithouding en goede afstelling voor een optimaal fietsplezier.
Ook testzadels van Fi’zi:k behoren tot de diensten. 
#ALWAYSRACE is niet alleen de vordering en het motto van onze renners. #ALWAYSRACE toont ook de inspanning van de mensen achter het merk SUPERIOR fietsen! Het streven naar het ontwikkelen van nieuwe technologieën, betoverende functioneel ontwerp en precieze productie leidt om u en ons de fiets bijgenaamd “TODAYS FASTEST"!
Hopetechnology   sensa   vogue  Giant
HOPE produceert bijna ieder onderdeel voor een fiets met inbegrip van de naven, remmen, headset, stuurpenen, trapassen en verlichting. Het enige grote deel dat ontbreekt is het frame, maar dat zal in een niet al te verre toekomst gebeuren. Alle delen zijn trots vervaardigd in de Hope fabriek te Barnoldswick, UK. Sensa Bikes is een grote internationale speler op fietsgebied, maar komt gewoon uit het Nederlandse Twentse Almelo. Sensa heeft een grote collectie fietsen in alle segmenten die zich moeiteloos kan meten met modellen van de concurrent, ook als trekkingsfiets. Toch weet Sensa de hoge kwaliteit altijd te conbineren met een zeer scherpe prijs. Vogue is een fietsenmerk dat geproduceerd wordt door een Nederlands bedrijf, Europa Cycle Company (ECC) te Zaandam. Ook de fabricage van de fietsen vindt in Zaandam plaats. Het bedrijf heeft een zeer gevarieerd aantal fietsen in de collectie zitten, waaronder een aantal transportfietsen. Vogue bakfietsen zijn van hoge kwaliteit en zeer luxueus uitgevoerd. Giant werd 40 jaar geleden opgericht met een missie om betere bikes te bouwen. Toen stelden we ons een wereld voor waarin fietsen plezieriger zou zijn voor iedereen, over de hele wereld. We wilden fietsen als lifestyle aantrekkelijker maken voor meer mensen en we zagen een heldere manier om dat doel te bereiken: betere bikes, betere uitrusting, betere technologie. 

 

Liv Logo

cortina   VeloDeVille  
Liv is het eerste fietsmerk dat zich volledig richt op de wensen van vrouwen. We bieden als enige een allesomvattende product collectie die speciaal voor fietsende vrouwen is ontworpen, en die uiteenloopt van prachtige kleding tot topkwaliteit fietsen. Het maakt niet uit op welk niveau je fietst of welke stijl je ambieert, Liv maakt de beste producten om vrouwen te helpen nieuwe mogelijkheden te ontdekken door middel van fietsen. De Cortina fietscollectie wordt net als een modecollectie continu geüpdatet. Onze designers volgen de laatste mode- en interieurtrends op de voet om ervoor te zorgen dat alle fietsmodellen perfect aansluiten bij de actualiteit. Dit zie je terug in het kleurgebruik, maar ook in de mooie details die de Cortina-fietsen hun eigen identiteit geven. Waarom we hier zoveel aandacht aan besteden? Een fiets heb je – net als je telefoon en je tas – elke dag bij je. Hij wordt intensief gebruikt en moet vanzelfsprekend solide en veilig zijn. Maar ook heel mooi, vinden wij. Want het is toch heerlijk als je elke dag weer blij wordt als je de fiets van je dromen tevoorschijn mag halen?  Elk mens is anders en heeft bepaalde wensen. Het karakter, een eigen stijl en een lievelingskleur – dat maakt het leven in onze ogen bijzonder spannend. Waarom dan ook niet uw fiets een eigen, persoonlijk karakter geven? Met Velo de Ville is dat mogelijk en past u de fiets naar uw specifieke wensen aan, zodat deze fiets net zo individueel is als uzelf. Daarom worden al onze fietsen voor u persoonlijk geconfigureerd. U kiest uw kleur, het type frame en vele andere componenten. Daarna bouwen wij úw droomfiets. Met Velo de Ville krijgt u een fiets op maat die op uw doelen en individuele smaak afgestemd is. Persoonlijk en uniek!