gratis opmeten

cyclefytDit aanbod heeft een waarde van € 75,00
Gratis professionele opmeting met CYCLEFIT omdat een goede zithouding tijdens het rijden héél bepalend is. Bij aankoop van een moutainbike, race- of crossfiets of kan u een beroep doen op de gratis opmeting. Zo garanderen we een perfecte zithouding en goede afstelling voor een optimaal fietsplezier.
Ook testzadels van Fi’zi:k behoren tot de diensten.

 

garantie

garantieOp alle fietsen hebt u 2 jaar garantie.
Bij Superior is dit uitbreidbaar naar 5 jaar.


Bij BH en Merida is er life-time warranty en kunt u ook gebruik maken van hun crash replacement aanbod.

Alle onderdelen 2 jaar garantie, de Nuvinci versnellingsnaaf biedt levenslange garantie.

 

 

 

 

verzekering

EnraUw fiets en uw accessoires laten verzekeren tegen diefstal kan reeds vanaf 20€/jaar. Geen vrijstelling in geval van diefstal van een volledige fiets.
U kan uw fiets ook omnium laten verzekeren: hierin is alle schade en ook diefstal inbegrepen. Ook de extra service van een pechbijstandsformule is mogelijk. De verlengbare basislooptijd bedraagt 5 jaar.

Ook uw dure racer of mtb behoort tot de mogelijkheid.

  

 

Bike Wash met Bike7

BikeWashMaak gebruik van onze professionele BIKEWASH service. In een minimum aan tijd nemen wij uw fiets grondig onder handen & herstellen hem in z'n pracht.

Welke service ?

  • ontvetten van ketting & frame
  • smeren van alle draaiende onderdelen
  • nabehandelen met wax/polish

Dit verhoogt merkbaar de duurzaamheid van uw onderdelen + vergroot het fietsplezier nog! Deze dienst is beschikbaar voor elke fiets.

 

 

 

 

B2Bike fietsen voor bedrijven

b2bike logoGezondere, blijere medewerkers die beter op tijd komen. Besparen op parkeer- en autokosten. Een groener en vriendelijker imago. Een competitief voordeel bij het aantrekken en behouden van talent. Dat is wat u bereikt als u binnen uw organisatie bedrijfsfietsen aanbiedt. De overheid helpt daarbij nog extra met fiscale voordelen, zowel voor de werkgever als voor de werknemer.

 

 

Fietsleasing voor bedrijven

CyclisUw fietsleasingpartner voor woon-werkverkeer in het kader van mobiliteit of flexibele verloning.