HERENFIETSEN

 DAMESFIETSEN

 ELEKTRISCHE FIETSEN

herenfiets damesfiets e bike 

Victoria - Merida - Cortina
Olympia - SENSA

Victoria - Merida - Cortina
Olympia - SENSA

Bosch Motor - BH Emotion - Bafang

Voor een gezellig ritje op zondag, woon-werkverkeer of trekking steeds adviseren wij u om de juiste keuze te maken en fietst u tevreden (naar huis). Een stadsfiets, een retrofiets, een omafiets of een sportief, recreatief of trekkingmodel, maak een testritje voor je kiest. Door ons ruim aanbod vind elkeen een passende elektrische fiets, voor elke leeftijd zowel de sportieve, retro- als stadsfiets.
     

 JONGENSFIETSEN

MEISJESFIETSEN

VOUWFIETSEN

 kinderJongen kinderMeisje vouwfiets

Alpina - Merida

Alpina - Merida

Tern

Coole gasten op een super kwaliteitsfiets of een racefiets, op een crossfiets of gewoon op een degelijke fiets om mee naar school te rijden Leuke meisjesfietsen in héél wat verschillende kleuren of liever een fiets met voordrager? Over de kwaliteit hoeft u zich alvast geen zorgen te maken! De producenten van Tern hebben een eigen kijk op urban mobility en verwerken die in hun range vouwfietsen. Een jong merk, dat zich van meet af aan in de top van de markt genesteld heeft en in korte tijd al veel consumenten aan zich heeft weten te binden.
     

RACEFIETSEN 

MTB MOUNTAINBIKE 

CYCLOCROSS 

racefiets mountainbike  cyclocross

Olympia - BH - Merida
Superior - SENSA

  Olympia - BH - Merida
Superior - SENSA

  Olympia - BH - Merida
Superior - SENSA

Pure snelheid, aerodynamica of comfort voor uw racefiets? Wij meten u gratis op zodat uw prestaties optimaal zijn en uw training rendeert.  Een 29'er of 27.5 is een weloverwogen keuze waarbij wij u helpen om de juiste keuze te maken bij uw aankoop. Het evenwicht tussen (de) racefiets en  de mountainbike vind je in de cyclocross. We geven u graag het juiste advies!
     

BAKFIETSEN

   
bakfiets    

VOGUE

   
Zowel u als uw kinderen zullen volop genieten van een bakfiets.