bosch performance bh emotion logo  BH 
 
Alle componenten van de Bosch eBike-systemen passen perfect bij elkaar en zijn perfect op elkaar afgestemd. Het resultaat: een maximum aan efficiëntie, comfort en rijplezier. 

De e-bikes van BH Bikes zijn een bewuste keuze voor innovatie en ontwikkeling. Een compacte geometrie en een hoog reactievermogen voor alle soorten gebruik.

BH is altijd trouw geweest aan een motto: wendbare en stevige fietsen vervaardigen die de kracht van de fietser optimaliseren en zijn inspanningen in snelheid omzetten.
BH is al meer dan een eeuw een synoniem van fietsen, fietsen, sportiviteit en zelf-verbetering. De legendarische fietsers zijn ook gemaakt op veel van deze fietsen.
BH Unique
 Logo Alpina Fietsen merida   Olympia Superior 
 Alpina is hét kinderfietsmerk voor kids in de leeftijd van 2 t.e.m. 12 jaar. In de grote collectie kan elke jongen en elk meisjes zijn/haar droomfiets vinden. Alpina fietsen zijn hip, kleurrijk en voorzien van de mooiste details. Wat je ziet: een fiets. Een fraai uitziende constructie met een frame als hart, twee wielen en een heleboel andere onderdelen. Wat je niet ziet: de ziel van de fiets. Alle ideeën die in deze constructie verwerkt zijn. Alle uren die vele mensen erin geïnvesteerd hebben totdat jij de fiets kunt gaan rijden. Alle vergaderingen, tekeningen, proefritten op prototypes en de verworpen voorstellen. Wat je ook niet ziet: de lasser, de framespuiter, de handen van de fietsmonteur, de kwaliteitscontroleurs of de medewerker van het magazijn… wat je niet ziet: onze passie. Olympia is één van de oudste en meest gewaardeerde merken in Italië. Olympia is een echt familiebedrijf met passie voor de fiets en een typisch Italiaans gevoel voor prachtig design. Reeds 120 jaar maakt Olympia fietsen met oog voor stijlvol design, technisch vernuft en geavanceerde technologie. Het gamma van Olympia is bijzonder uitgebreid en bestrijkt zowel mountainbikes als racefietsen. #ALWAYSRACE is niet alleen de vordering en het motto van onze renners. #ALWAYSRACE toont ook de inspanning van de mensen achter het merk SUPERIOR fietsen! Het streven naar het ontwikkelen van nieuwe technologieën, betoverende functioneel ontwerp en precieze productie leidt om u en ons de fiets bijgenaamd “TODAYS FASTEST"!
 tern logo victoria logo  cyclefyt   cortina

Vouwfietsen met een missie.
De producenten van Tern hebben een eigen kijk op urban mobility en verwerken die in hun range vouwfietsen. Een jong merk, dat zich van meet af aan in de top van de markt genesteld heeft en in korte tijd al veel consumenten aan zich heeft weten te binden.
In hun eigentijdse aanpak konden elektrische fietsen vanzelfsprekend niet ontbreken, waardoor Tern nu twee e-bike vouwfietsen in de collectie heeft, waarmee je in het stadsverkeer wel gezien wil worden. Prachtige, eigentijdse en vooral handige vouwfietsen, die bijzonder hoog scoren als het om gebruiksgemak gaat. Al was het maar omdat ze uitgerust zijn met de stille en betrouwbare middenmotoren van Bafang, één van ’s werelds grootste producenten van e-bike motoren.

Al sinds 1886 bestaat er mobiliteit op twee wielen onder onze merknaam VICTORIA.
Wij behoren zodoende tot de meest ervaren en bekendste fietsfabrikanten en hebben sindsdien vele generaties van de goede kwaliteit, de bewezen betrouwbaarheid en de hoge gebruiksdeugdelijkheid van onze tweewielers weten te overtuigen. Aan deze waarden en onze lange traditie voelen wij ons verplicht. Deze vormen de drive en motivatie achter de gestage doorontwikkeling van onze producten. 
Bij aankoop van een moutainbike, race- of crossfiets of kan u een beroep doen op de gratis opmeting. Zo garanderen we een perfecte zithouding en goede afstelling voor een optimaal fietsplezier.
Ook testzadels van Fi’zi:k behoren tot de diensten. 
De Cortina fietscollectie wordt net als een modecollectie continu geüpdatet. Onze designers volgen de laatste mode- en interieurtrends op de voet om ervoor te zorgen dat alle fietsmodellen perfect aansluiten bij de actualiteit. Dit zie je terug in het kleurgebruik, maar ook in de mooie details die de Cortina-fietsen hun eigen identiteit geven. Waarom we hier zoveel aandacht aan besteden? Een fiets heb je – net als je telefoon en je tas – elke dag bij je. Hij wordt intensief gebruikt en moet vanzelfsprekend solide en veilig zijn. Maar ook heel mooi, vinden wij. Want het is toch heerlijk als je elke dag weer blij wordt als je de fiets van je dromen tevoorschijn mag halen? 
Hopetechnology      
HOPE produceert bijna ieder onderdeel voor een fiets met inbegrip van de naven, remmen, headset, stuurpenen, trapassen en verlichting. Het enige grote deel dat ontbreekt is het frame, maar dat zal in een niet al te verre toekomst gebeuren. Alle delen zijn trots vervaardigd in de Hope fabriek te Barnoldswick, UK.